Taloyhtiöille

Toimintamme ydin perustuu neljään perustekijään, joiden perusteella tuottamamme isännöintipalvelun hyöty on taloyhtiöille huomattavasti suurempi kuin muiden toimistojen tarjoaman "nykyaikaisen" hajautetun isännöintimallin.

1) Isännöitsijän läsnäolo. Isännöitsijöidemme kohteiden määrä on rajoitettu, joten myös itse kohteissa vietetään aikaa. Teemme tarkastukset itse, pidämme asukaskokoontumisia, korjaamme pienet ongelmat tarvittaessa itse ja samalla tulemme tutuiksi koko taloyhtiölle.

2) Internetin ja tietotekniikan harkittu käyttö. Käytämme internetiä ja viimeisintä tietotekniikkaa omassa toimistossamme surutta, mutta emme tuo internetin avulla tapahtuvaa "tee-se-itse" isännöintiä asiakkaidemme käyttöön, vaan luotamme myös perinteisiin hyviksi havaittuihin yhteydenpito- ja tiedottamistapoihin.

3) Palvelun laatu. Olemme uusi yritys alalla – meidän on yksinkertaisesti tehtävä kaikki paremmin pärjätäksemme suurempien toimistojen puristuksessa - ja niin me teemmekin. Alan ulkopuolelta tulleena emme ole ehtineet omaksua alan "vanhoja käytäntöjä", vaan rakennamme oman palvelumallimme yhdessä asiakkaittemme kanssa.

4) Keskinäisyys. Otamme käyttöön ensimmäisenä Suomessa keskinäisen toimintamallin isännöinnissä. Meillä asiakkaamme pääsevät vaikuttamaan ensimmäisen kokonaisen asiakkuusvuoden jälkeen oikeasti myös toimistomme päätöksiin ja liiketoimintamme kehittämiseen erityisessä neuvottelukunnassa.

Lisää tietoa keskinäisyydestä ja siihen liittyvistä asiakashyödyistä saat ottamalle meihin yhteyttä.